Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

"Allt kan hända"

06 OKT 2022 18:46
  • Skapad: 06 OKT 2022 18:46

En del resultat är kanske väntade i upptakten av Victor Badmintonligan. Och så finns de enskilda matcherna där skrällarna infunnit sig, som i senaste omgången där Simon Sandholm, Spårvägen, vann mot Richard Kuhl, Täby. En annan överraskning var Johan Azelius (Fyrisfjädern) i sin seger mot Auras Jacob Nilsson.
En klubb som haft en lite tuffare start är Frölunda. Så här säger Patrik Björkler.
”Vi har fått en lite tuff och ojämn start där mindre starka prestationer blandats med starka, som häromdagen mot Umeå där vi som lag gör en jättebra prestation, men har marginalerna mot oss. Självklart har det påverkat oss att vi inte kunnat ställa upp med vårt starkaste lag på grund av skador och annat.

Maria Bengtsson i Aura är mer tillfreds med inledningen.
”Vi är nöjda med starten i ligan. Vi tror att det kan bli en jämn och spännande uppgörelse. Just nu är det fyra poängmässigt jämna lag i toppen och fyra i nedre delen, men vi tror att det kan ändras ganska snabbt. Vår egen ambition är förstås att vara kvar bland topplagen. Vi ser fram emot att möta samtliga lag och tror att dagsform och den dagens laguppställning kan bli utslagsgivande.”

Bilden: Spårvägens stolta trupp som spelat bra i inledningen av ligan.

Skribent: Johan Pellas
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo