Hoppa till sidans innehåll

Missa inte spänningen i Badmintonligan!

28 JAN 2019 16:48
Nu är programmet klart för båda mellanserierna i Badmintonligan. Det är ett intensivt schema; alla matcher avgörs före mitten av februari. Här kan du läsa när ditt favoritlag spelar.
  • Uppdaterad: 28 JAN 2019 20:56

I Mellanserie B har den första matchen spelats. Där vann Umeå borta mot Frölunda med 5-1, och Umeå är därmed redan klart för kvartsfinal. Den andra kvartsfinalplatsen i Mellanserie B står mellan Frölunda och förra årets SM-vinnare Täby.

Nu är också programmet klart för Mellanserie A – mellanserien där de fyra bästa lagen i grundserien spelar: Halmstad, Påvelund, Fyrisfjädern och Trollhättan.

Här gäller det först och främst att försöka placera sig som etta eller tvåa, och därmed gå direkt till semifinal i slutspelet.

Eftersom det är frågan om enkelserie är redan de första matcherna, som spelas den 4 februari, betydelsefulla. Då möts Fyrisfjädern-Påvelund och Trollhättan-Halmstad.

Veckan därpå spelas sedan alla resterande omgångar i både Mellanserie A och B. Det blir matcher fyra kvällar den veckan: den 12/2, 13/2, 14/2 och 15/2.

Gå in på vår specialsajt för Badmintonligan och ta rätt på när ditt favoritlag spelar.

Vill du se direktsändningen av matcherna i Badmintonligan? Gå då in på Solidsport. Allt du behöver göra för att se alla matcher i Badmintonligan i direktsändning eller i efterhand är att skapa ett kostnadsfritt konto. 

Skribent: Jonathan Falck
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo