Hoppa till sidans innehåll
Foto: Mikael Ropars

Stjärnspäckat Trollhättan tar emot Påvelund

14 SEP 2020 11:45
Ikväll är det dags för andra omgången av Victor Badmintonligan. I Innovatumhallen vill Trollhättan ta sin första seger och mönstrar bästa möjliga lag mot toppkonkurrenten Påvelund.
  • Skapad: 14 SEP 2020 11:45

Bild: Vittinghus i huset. Ikväll spelar den danske singelstjärnan Hans-Kristian Vittinghus sin första match för säsongen i Victor Badmintonligan.

Den andra omgången av Victor Badmintonligan inleds kl 18.00 med Fyrisfjädern mot Täby, en match som ser mycket jämn ut på förhand. Uppsalalaget kommer till spel utan någon av sina danska spelare och alla sex delmatcher är svårtippade. En sevärd match blir damsingel där Rebecca Kuhl och Ashwathi Pillai möts i en repris på 2019-års SM-final.   

Se laguppställningar och följ liveresultat på Scoreboard Live: https://www.scoreboardlive.se/tournament/show/912

Följ matchen på Solid sport:
https://solidsport.com/badmintonligan

Kl 18.30 möts Trollhättan och Påvelund. Hemmalaget kommer till spel med starkast möjliga lag och ser ut som tydliga favoriter. I herrsingel 1 möts Hans-Kristian Vittinghus och Gabriel Ulldahl och här är det faktiskt den danske toppspelaren som har revansch att utkräva då Gabriel Ulldahl vann Golden Set senast de möttes (2019). Kan den oberäknelige och skicklige svensken överraska igen?
Intressant möte också i damsingel där Påvelunds Edith Urell får möta Iben Bergstein som ikväll gör sin första match för Trollhättan.

Se laguppställningar och följ liveresultat på Scoreboard Live: https://www.scoreboardlive.se/tournament/show/914

Följ matchen på Solid sport:
https://solidsport.com/badmintonligan

Skribent: Johan Lundberg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo